Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
B & B Super Import Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fondant cofetarie Ready-To-Use White Rolled Fondant
Brand
Wilton
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pure White Rolled Fondant (2.27 kg)

Mod de preparare:

1. Pregatiti o suprafata intinsa ce poate fi ‘Wilton Roll & Cut Mat’ ‘Wilton Practice Board’ sau o suprafata din plastic sau din sticla. Ungeti suprafata de lucru cu uleiuri vegetale, ca sa nu lipeasca Fondant-ul.

2. Din cantitatea Fondant taiati ( rupeti ) o bucata cat este necesara in continuare. Restul puneti intr-o punga din plastic. Puneti in mana putin ulei vegetal dupa aceea framantati cu Fondant ca sa nu lipeasca ( se poate folosii si zahar pudra).

3. Intindeti Fondant-ul, dupa aceea framantati ( daca se lipeste cu mana se poate adauga ulei vegetal sau se poate adauga si zahar pudra ) si repetati de 2-3 ori pana ce Fondant-ul devine asa de subtire incat poate fi usor de modelat.

4. Pana lucrati cu Fondant sa nu lasati ca partea pe care nu folositi sa se usuce, de aceea puneti intr-o folie, sau intr-o cutie ca sa protejati de la uscare.

5. Taiati o bucata din care doriti sa preparati fundite . Adaugati cantitatea necesara de coloranti alimentar ( Wilton Icing color - Cand adaugati colorantul folositi un scobitor sau un betisor din lemn pentru ca colorantul este foarte intens ).  Sa framantati in Fondant uniform colorantul alimentar.  Repetati acest pas pana obtineti culoarea dorita.

6. Pastrati in loc uscat si racoros ermetic timp de 1 saptamana.
7. Pasta de zahar se poate pastra in frigider timp de 6 saptamani.

Este recomandat sa ungeti suprafata pastei de zahar cu uleiuri vegetale si sa puneti intr-o folie ermetica ca sa protejati de uscare.
Din Gura in Gura